Paragliding Almelo

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Paragliding Almelo

Tandemvlucht in Nederland. Zelf kunnen vliegen zonder enige voorbereiding of opleiding? Met een instructeur kun je een duo-vlucht maken op het lierveld in Almelo. De lierkabel trekt je de lucht in en na enkele stappen vlieg je. In een paar minuten ben je honderden meters in de lucht en heb je een adembenemend uitzicht over het prachtige Nederland.

Je zult verbaasd zijn: Het geeft je een gevoel van vrijheid, om als een vogel te vliegen boven de aarde.

Wat kun je verwachten:
Wanneer je op het lierveld aankomt, meld je dan even bij de instructeur. Nadat je kennis hebt gemaakt, moet je nog een disclaimer invullen. Dit is verplicht voordat je gaat vliegen.
Je maakt kennis met de vlieguitrusting en je krijgt een harnas aan en een helm op. Je wordt voor de instructeur vastgemaakt aan het scherm, dat achter jullie ligt. De lierkabel wordt aan je vastgekoppeld en trekt je, slechts na een paar stappen, de lucht in en je vlucht begint.
Wanneer je rond de 300 – 500 meter hoogte bent gekomen, ontkoppel je en vlieg je zo vrij als een vogel rond. De instructeur legt je uit hoe je kunt sturen. Genietend van het uitzicht draai je je eerste bochten.
De duur van je vlucht wordt voornamelijk bepaald door de aan- of afwezigheid van thermiek en kan variëren van een kwartiertje tot meer dan een half uur. Wij kunnen je echter niet garanderen hoe lang je zult vliegen. Maar je zult versteld staan, ook boven Nederland vliegen is ontzettend gaaf!
Paragliding Almelo
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.