Paragliding Gorinchem

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Paragliding Gorinchem
Vliegen is een droom voor velen. Tijdens een tandemvlucht kan je ervaren hoe het is om te zweven als een vogel. Gekoppeld aan een ervaren tandempiloot word je omhoog gelierd tussen de 200 en 400 meter, afhankelijk van wind en veld.
Een tandemvlucht is voor iedereen: jong of oud, groot of klein. Iedereen die een paar passen kan lopen bij de start, kan mee paragliden.
Ook mensen die minder valide en/of een lichamelijke beperking hebben, zijn van harte welkom om mee te gaan met een tandemvlucht.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Na een korte instructie ga je met een ervaren piloot de lucht in. Op 250 meter hoogte (of meer) koppel je af van de lierkabel en vlieg je zo vrij als een vogel. Enkele minuten later sta je weer veilig op de grond met een onvergetelijke ervaring rijker!

Trek bij voorkeur outdoor/sportieve kleding aan, welke bestand is tegen gras en zand. Let er wel op dat je stevige, liefst hoge, (berg)schoenen meeneemt. De ondergrond is niet altijd mooi vlak en er moet soms bij de start en landing even gelopen worden.Sanitair is er niet op het veld, op de route er naar toe zijn er mogelijkheden.
Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.